Culinaire reizen

Brontolo Tours organiseert reeds enkele jaren Culinaire reizen naar o.a. Italië en Frankrijk. Luc De Pauw, zelf kok van opleiding en zelfstandig cateraar, neemt je mee op een culinair avontuur doorheen deze prachtige gebieden.

Gedurende 4 of 5 dagen bezoekt hij met een beperkte groep van 12 tot max. 18 personen vooral kleine artisanale producenten en ambachtslui, steeds culinair getint.

 

Een artisanale bakker, een olijfboer, een lokaal wijndomein, truffelboer, kaasbedrijf, ….. allemaal mogelijkheden voor een bezoek, uiteraard met degustaties. Een kookles, gegeven door een plaatselijk chef, staat ook steevast op het programma.

Op het programma voor de culinaire trip naar de Ardèche, is er zelfs een diner en kookles voorzien, bij zijn goede schoolmakker (hotelschool ‘Ter Duinen’ in Koksijde) Piet Huysentruyt.

 

s’ Avonds is er altijd een gastronomisch diner voorzien, met lokale wijnen inbegrepen. Verblijf is steeds in een 4* hotel of agriturismo met hotelservice. Ter plaatse staat een minibusje met chauffeur klaar om je naar al deze fantastische plaatsen te brengen onder begeleiding van Luc zelf die steevast meegaat als gids.

Een culinaire ervaring die je zeker niet mag missen!!!

Interesse? Vul hieronder je gegevens in 

We proberen je zo snel mogelijk meer informatie te bezorgen